06 373 858 02 info@heelt.nl

Behandelmethoden

Behandel methoden praktijk HEELT

In de Praktijk HEELT maak ik gebruik van verschillende behandelmethoden, zoals Energetische Therapie, Systemisch Coachen, Reconnective en Aura en Chakra Healing.

Al naar gelang het ingebrachte thema of hulpvraag maak ik op inituitieve wijze een selectie welke behandelvorm voor jou en het thema of hulpvraag, op dat moment het beste past en zal helpen bij het adresseren van dat thema of hulpvraag.

Energetische Therapie

Energetische therapie is het herstellen van de energiebalans die belangrijk is voor je dagelijks functioneren. Wanneer energie niet vrij door je heen kan stromen kun je spreken van energetische blokkades welke zowel fysieke als mentale klachten kunnen veroorzaken.
Als energetisch therapeut ga ik samen met jou ontdekken waar de mogelijke energieblokkades zich bevinden en welke levensthema’s hier spelen. Welke patronen hinderen jou om vrij en gelukkig te leven?

Durf jij de uitdaging aan om gezamenlijk aan deze ontdekkingsreis te beginnen?

Maak een afspraak >

 

Systemisch Coachen

Bij systemisch coachen maak ik gebruik van verschillende opstellingsmethoden zoals o.a. familie-, structuur-, het verlangen- en innerlijke delen opstellingen.

Een familieopstelling is een effectieve methode, die zicht- en voelbaar maakt wat er in jouw systeem (bijv je familie, omgeving, werk) speelt. De opstelling geeft je nieuwe inzichten over jezelf, je plek in het systeem en de onderlinge verhoudingen binnen je familiesysteem.

De structuuropstelling is een methode om een tot stilstand gekomen proces (bijv het behalen van jouw doel) nieuw leven in te blazen. Er komen nieuwe gezichtspunten aan het licht waardoor je in staat bent om anders te handelen en jouw doel te behalen.

Graag ga ik samen met jou, met jouw thema of hulpvraag, een opstelling maken en daarbij inzichtelijk maken wat jou weerhoudt om je doel te bereiken.

Maak een afspraak >

Reconnective Healing

Reconnective healing is een methode die werkt met energie en krachtige frequenties welke op DNA en celniveau werken en hersengolven beïnvloeden. Deze methode wordt ondersteund door wetenschappelijke studies en waarnaar nog steeds onderzoek wordt gedaan.

De healing helpt jouw lichaam en geest om je te bevrijden van je blokkades en de energie weer vrijelijk te laten stromen.

Maak een afspraak >

Aura en Chakra Healing

Je Aura (licht lichaam) en Chakra’s (energie centra van je lichaam) kunnen door gebeurtenissen, ervaringen en/of ontmoetingen verontreinigd, verzwakt en uit balans gebracht worden. De Aura en Chakra healing is een methode waarbij ik met behulp van edelstenen jouw Aura en Chakra’s reinig, revitaliseer en weer in balans breng.

Kom ervaren wat deze healing doet voor jouw energie nivo, gemoedsrust en thematiek.

Maak een afspraak >

Opmerking

Binnen de visie van het beroep als energetisch therapeut of systemisch coach wordt het belang benoemd van een goede samenwerking met professionele- en alternatieve zorgverleners.

Er is geen reden om niet een energetische therapie- of systemisch coaching behandeling te ondergaan!

Echter, ik ben geen arts en stel geen diagnose.

Het kan zo zijn dat een energetische- of systemische behandeling alleen niet voldoende is. Ik zal je dan ook (terug)verwijzen naar een huisarts of medische specialist.